Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

Nieuw voedsel: vloek of zegen?

Nieuw voedsel: vloek of zegen?

Op 19 september a.s. organiseren The Protein Community, Provincie Noord Brabant en Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM) in het Cosun Innovatiecentrum een acceleratie sessie waar experts uit verschillende vakgebieden de uitdagingen en de potentie van het in de markt zetten van nieuwe voedingsmiddelen centraal stellen.

Om vroegtijdige kansen te benutten, concurrentievoordeel te behalen en te voldoen aan de groeiende vraag naar duurzame en innovatieve voedingsproducten is het essentieel om deze producten relatief snel in de markt te zetten. In de acceleratie sessie gaan experts uit verschillende vakgebieden in op bestaande praktijkvoorbeelden. Hiermee krijgen de deelnemers waardevolle inzichten vanuit juridisch, commercieel en praktisch perspectief. Allemaal met als doel de time-to-market van nieuwe voedingsmiddelen te verkorten.

Noord-Brabant heeft een reputatie als bloeiend knooppunt voor voedselinnovatie. Met een sterke focus op ontwikkeling en opschaling, is het de ideale plek voor toepassing van nieuwe voedseltechnologieën.

Heb je interesse om deel te nemen? Kijk dan hier.