Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

Nieuwe editie Data Readiness Program

Nieuwe editie Data Readiness Program

Start van het nieuwe Data Readiness Program (Medio juni)

Ken je de uitdrukking dat 20% van je klanten voor 80% van je omzet zorgen?

Maar zorgen ze ook voor 80% van je marge? En passen ze goed bij jouw type bedrijf? Hoe zou het zijn als je in tien weken weet wie de ‘goede’ klanten zijn, hoe je jouw organisatie vooral op hen kunt inrichten en grip houdt op je operatie? Met data uit jouw bedrijf is het mogelijk om deze inzichten te krijgen. Maar hoe weet je welke data belangrijk is? Waar vind je die data in jouw bedrijf en hoe haal je daaruit de informatie voor betere beslissingen?

Doe mee met het Data Readiness Program

Speciaal voor maakbedrijven die hun organisatie data gedreven willen verbeteren, heeft het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) samen met haar partners Jheronimus Academy of Data Science (JADS), de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en Gritd het Data Readiness Program samengesteld.

In slechts tien weken maak je een flinke sprong voorwaarts en leer je op praktische wijze een eigen data gedreven businessmodel met een data gedreven dashboard te ontwikkelen om jouw bedrijfsdata inzichtelijk én bruikbaar te maken. Daarmee kun jij betere strategische beslissingen nemen om het rendement van jouw organisatie te optimaliseren.

Vanaf medio juni kun je als ondernemer mee doen. In overleg met de deelnemers wordt een geschikte startdatum gekozen. (Het tweede gedeelte van het programma zal na de zomervakantie plaats vinden.)

Meer weten over het Data Readiness Program?

Voor meer informatie, kijk op:

https://smartindustry.nl/diensten/workshops/data-readiness-program