Terug naar actueel

Parcer Brabantse Logistieke Starter 2016

4 oktober 2016
57f3bcf9e82d6

Tijdens de eerste editie van Pitch Logistics werd Parcer uitgeroepen tot de Brabantse logistieke starter van 2016. De jaarlijkse verkiezing Brabantse Logistieke Starter is onderdeel van het programma Pitch Logistics, een platform gericht op de ondersteuning van logistieke start-ups. 

Parcer biedt een internet gekoppelde brievenbus aan die er voor moet zorgen dat pakketjes altijd bezorgd kunnen worden, ongeacht de fysieke aanwezigheid van de ontvanger. De overtuigende pitch van sales manager Roel Sanders en de aansluitende persconferentie hebben het bedrijf prijs van € 10.000,- opgeleverd. 

Pitch Logistics platform is een gezamenlijk initiatief van de business developers van Brabant: BOM, REWIN, Logistiek Midden-Brabant, VijfsterrenLogistiek en de NHTV en Starterlift. Na een voorselectie hebben de vijf beste start-ups de kans gekregen zich te pitchen aan logistieke ondernemers en managers van bedrijven als KLG, Jumbo Supermarkten, IngramMicro, I&L Logistiek, Sligro en BAS Logistics. 

Parcer, gevestigd in Breda, moest in de finale afrekenen met start-up BoTemp uit Oosterhout. BoTemp levert een innovatieve koelsysteem voor een beheersbare koelketen, de zogenaamde cold chain, van producent tot eindgebruiker. De andere start-ups die zich hebben gepresenteerd zijn Zjoef, Route 24 en Synple.  


Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures