Terug naar actueel

Supply chain- en logistieke sector manifest Vegas

20 februari 2024
65d4616775f08

De BOM heeft, in nauwe samenwerking met Nederland Distributieland (NDL), de regio Brabant vertegenwoordigd op de supply chain- en logistieke sector Manifest-beurs in de Verenigde Staten. Manifest Vegas bracht alle betrokkenen samen die zich bezighouden met het innoveren en transformeren van end-to-end supply chain en logistiek.

Nederland Distributieland (NDL) is een vereniging van leden die zich direct of indirect bezighouden met logistiek en supply chain management. De kerntaak van de organisatie is om Nederland in het buitenland te promoten als ‘Gateway to Europe’. NDL is van toegevoegde waarde voor logistieke bedrijven die willen innoveren en kansen ontdekken voor samenwerking met internationale partijen.

Te midden van een wereldwijde verschuiving in supply chains en logistiek, verenigde dit vooraanstaande evenement voor supply chain en logistiek Fortune 500-executives, pioniers en investeerders. Deelnemers kregen niet alleen inzicht in toonaangevende technologieën, maar legden ook waardevolle verbindingen. Executives bouwden connecties met ondernemers, terwijl investeerders bedrijven en markttrends verkenden. Het Manifest bood een verrijkende ervaring en vormt de toekomst van de wereldwijde supply chain.

In deze dynamische omgeving benadrukte het manifest de noodzaak van duurzame praktijken, het gebruik van hernieuwbare energie, het optimaliseren van personeelsefficiëntie, de integratie van robotica, circulair resourcebeheer, autonome rijtechnologie en de inzet van AI voor duurzame oplossingen.

Expertvertegenwoordigers, van toonaangevende Europese bedrijven in supply chain-innovatie, deelde onschatbare inzichten en praktische ervaringen tijdens de paneldiscussie. Hun inzichten werpen een licht op de vooruitzichten voor Amerikaanse ondernemingen die willen toetreden tot of uitbreiden binnen de Europese markt.

Door middel van partnerschappen en gezamenlijke inspanningen blijft Brabant voorop lopen in duurzame supply chain-praktijken. Het succes op Manifest Vegas getuigt van de toewijding van de regio om positieve verandering te stimuleren en innovatie te bevorderen in de supply chain- en logistieke sector.

Meer weten?

Vvasjuta bom nl

Victoria Vasjuta

Senior Projectmanager Foreign Investments
Bekijk alle medewerkers

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures