Terug naar actueel

The Antenna Company sluit financieringsovereenkomst met de BOM

20 januari 2021
60080b215d53a

The Antenna Company heeft een financieringsovereenkomst afgesloten met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM). Met het risicokrediet van de BOM kan de toonaangevende innovator van antennesystemen sneller groeien en tegelijkertijd innovatieve oplossingen blijven ontwikkelen voor internationale 5G- en IoT-markten.

“Deze financiering versterkt onze balans tegen aantrekkelijke voorwaarden ”, zegt David Favreau, CEO van The Antenna Company. “En dat is nodig om onze wereldwijde verkoop, klantenondersteuning én geavanceerd onderzoek en ontwikkeling op te schalen. We zijn blij dat we met de BOM een partner hebben gevonden die onze passie voor technische innovatie deelt.”

We hebben in Brabant veel expertise in draadloze communicatie. Mooi dat we die kracht met deze investering in een veelbelovende scale-up kunnen versterken.
Jurgen van Eck

“De techniek en de producten van The Antenna Company worden steeds belangrijker bij de huidige explosieve groei in connectiviteit en datagebruik", zegt Jurgen van Eck, Senior Investment Manager bij de BOM. “The Antenna Company heeft sinds haar oprichting in 2013 een sterke ontwikkeling en een sterke groei in werkgelegenheid laten zien. We hebben in Brabant veel expertise in draadloze communicatie. Het is mooi dat we die kracht kunnen versterken door te investeren in een veelbelovende scale-up.”

Snel en veilig

“We zijn verheugd dat de financiering van de BOM The Antenna Company in staat stelt haar snelle groei als leidende innovator in de antenne-industrie voort te zetten”, zegt Philip van Wijngaarden, partner bij Ramphastos Investments dat The Antenna Company in haar portefeuille heeft. “Wij hebben van oudsher een focus op bedrijven die worden gedreven door technologische innovatie. The Antenna Company is daar een mooi voorbeeld van, zeker in een tijd waarin snelle en veilige overdracht van grote hoeveelheden data belangrijker is dan ooit. Wij kijken ernaar uit om samen met David en zijn team de consolidatie van de leidende marktpositie van The Antenna Company te verzekeren."

Meer weten?

Jvaneck bom nl

Jurgen van Eck

Sr. Investment Manager & Venture Developer
Bekijk alle medewerkers

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures