Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

TZMO heeft ruimte voor de toekomst

TZMO heeft ruimte voor de toekomst

Dinsdag 16 mei vond de officiële opening plaats van het nieuwe onderkomen van TZMO Benelux in ’s-Hertogenbosch. Het bedrijf verkoopt en distribueert medische, hygiënische en cosmetische producten aan bedrijven en zorginstellingen.

SNELLE GROEI
TZMO Benelux, voorheen gevestigd in Vught, is sinds 2003 actief in Nederland. Bij de start telde het bedrijf 3 medewerkers, in de afgelopen jaren is dat aantal toegenomen tot ongeveer 15 personen. “In Vught groeiden we uit ons jasje, zeker gezien onze plannen. In de komende drie jaar verwachten we verder te groeien en 10 tot 15 extra medewerkers aan te trekken”, aldus managing director Joanna van Hooft over de aanleiding voor de nieuwbouw. “Met de nieuwbouw is een investering gemoeid van ongeveer 4 miljoen euro.”

RUIMTE VOOR DE TOEKOMST
Het nieuwe pand staat op een perceel van ruim 8.400 m2. Het logistieke deel van het pand beslaat 1.200m2, maar daar blijft het niet bij. “Naast meer magazijn- en kantoorruimte hebben we in dit nieuwe pand ook de beschikking over een grote conferentiezaal voor de organisatie van internationale congressen, meetings en trainingen. Het kantoor en conferentiezaal zijn samen zo’n 500m2”, vertelt Van Hooft trots. 

SYMBOLISCHE OPENINGSHANDELING
De opening aan de Rietveldenweg 42 werd niet alleen bijgewoond door de directie van TZMO SA en managers van vestigingen in Europa, maar ook door vertegenwoordigers van de gemeente en de Poolse ambassade. Daarnaast waren de directie van het NFIA (Netherlands Foreign Investment Agency) en verschillende zakelijke relaties van TZMO getuige van de opening. Bij de symbolische openingshandeling werd een lint doorgeknipt door de CEO van TZMO SA dhr. Józefowicz, wethouder Hoskam en Joanna van Hooft. De gemeente ’s-Hertogenbosch, het NFIA en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) hebben TZMO ondersteund bij de ontwikkeling en realisatie van de nieuwbouw. 

OVER TZMO BENELUX
TZMO Benelux is onderdeel van TZMO SA Group, een Pools concern dat in 1951 als staatsbedrijf is opgericht en in 1991 is geprivatiseerd. Sindsdien heeft het zich ontwikkeld tot een wereldwijd opererende organisatie. Op dit moment maken 54 ondernemingen in Polen en het buitenland deel uit van het concern. TZMO SA heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van medische, hygiënische en cosmetische producten, bestemd voor de professionele en consumentenmarkt. Het voert merken als Seni, Matopat, Bella, Bella Baby Happy, Eva Natura en dr. Max.

Bron: persbericht TZMO

Meer weten?