Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

Werksessie Symbiosis4Growth: ‘We hebben een match!’

Werksessie Symbiosis4Growth: ‘We hebben een match!’

De tweede werksessie van Symbiosis4Growth heeft 94 potentiele matches opgeleverd voor uitwisseling van (rest)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovaties.

Een groot aantal initiatieven zal de komende tijd door de deelnemers in onderling overleg worden uitgewerkt. Een aantal ‘uitdagende’ matches krijgt daarbij hulp vanuit de partners van Symbiosis4Growth.

Aan de werksessie, die op 9 oktober bij Havenbedrijf Moerdijk werd georganiseerd, namen 14 bedrijven deel, waaronder Labee Group, Vacumetal, Renishaw Benelux, Tata Steel Tubes, Werkplaats de Gruyter, Maertens Keramiek, Axell Logistiek. En Novo Packaging & Warehousing.

Symbiosis4Growth is een samenwerkingsplatform van Impuls ZeelandREWIN West-Brabant,Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM)ministerie van Economische Zaken en KlimaatProvincie Noord-BrabantSDR PlatformProvincie ZeelandNorth Sea PorthRegio West-Brabant en Vitaal Sloegebied en Kanaalzone.

Doelstelling van het platform is om MKB-bedrijven uit West-Brabant en Zeeland aan elkaar te koppelen om (rest)materialen, energie, kennis, capaciteit en faciliteiten uit te wisselen. Deze uitwisselingen kunnen leiden tot kostenbesparing, leveren een positieve bijdrage aan het milieu en stimuleren innovatie.

Op 22 november staat in Terneuzen een nieuwe werksessie op het programma. Inschrijven voor deze bijeenkomst kan via deze link.

Meer weten?