Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht nieuws

Zakelijke kansen in China: uitdagingen en ervaringen tijdens de China Business Week

Zakelijke kansen in China: uitdagingen en ervaringen tijdens de China Business Week

Met een traditionele Bossche bol werd op 8 november 2017 alweer de vierde editie van de China Business Week in ’s-Hertogenbosch geopend. Een succesvolle dag waarbij ruim 50 Nederlandse ondernemers de kans kregen om kennis op te doen van China als handelspartner. Maar wat levert zo’n dag nu eigenlijk op voor Nederlandse ondernemers? 

Nederlandse exporterende ondernemers zijn vaak op zoek naar praktijkervaringen van ondernemers die al actief zijn in China. En daarvoor waren ze deze dag aan het goede adres.

Tijdens dit evenement konden de deelnemers spreken met vertegenwoordigers van het Nederlandse economische postennet in China (NBSO), Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de Kamer van Koophandel (KvK) en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM). Een mooie gelegenheid voor Nederlandse ondernemers om één-op-één te overleggen met deze vertegenwoordigers over wat China voor hen te bieden heeft. 

Ook Ron van den Berk, Directeur Europe Dumilco, haalde het maximale uit deze dag: “Wij hebben een heel leuk contact ontmoet in China en dat is de NBSO. De NBSO gaat voor ons een bedrijfsscan maken om zo nieuwe distributeurs en leveranciers te vinden voor onze producten.” 

Meer weten over internationaal ondernemen?
Heeft u ook interesse gekregen in het zakendoen op de internationale markt? Kom naar de bijeenkomst Internationaal Ondernemen op woensdag 6 december 2017 in het Provinciehuis in ’s-Hertogenbosch. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u inzicht in de beschikbare ondersteuning, kennis, financiële instrumenten en het internationale netwerk van de BOM en de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO). Bekijk hier het programma en meld u aan.

Bron: Provincie Noord-Brabant en Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)

China Business Week

Meer weten?