Terug naar evenementen

Bijeenkomst PIB en DHI

17 september 2019
High Tech Campus Eindhoven
5d5680e561f0a

Bent u mkb'er met internationale ambities of wilt u in het buitenland een project uitvoeren? Houd 17 september dan alvast vrij in uw agenda. Op die dag kunt u alles leren over de DHI-subsidieregeling (demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsprojecten) en het PIB-programma (Partners for International Business).

Wat kan DHI voor u als ondernemer betekenen?
DHI is bedoeld voor mkb'ers in Nederland die interesse hebben in buitenlandse markten. Wilt u in het buitenland een project uitvoeren, investeren in een onderneming, of mogelijke afnemers overtuigen van uw technologie? Dan kan deze subsidieregeling handig voor u zijn.

Meer weten? Kijk dan op de RVO pagina over DHI. Wilt u weten hoe andere ondernemers de DHI-regeling inzetten? Lees dan meer over hun ervaringen en tips.

Wat kan PIB voor u als ondernemer betekenen?
Het PIB-programma helpt Nederlandse bedrijven die internationaal willen ondernemen. Als u samenwerkt met andere bedrijven uit uw sector en met de Nederlandse overheid kunt u sterker staan. Voor de uitvoering van het PIB-programma zet de overheid onder meer het buitenlandnetwerk (waaronder ambassades en consulaten) in.

Meer weten? Kijk dan op de RVO pagina over het PIB-programma. Onderaan de pagina staan voorbeelden van een aantal clusters die eerder hebben meegedaan.

Programma (onder voorbehoud)

TijdOnderdeel
14:30 - 15:00 Inloop
15:00 Plenaire opening
 Welkomstwoord door RVO.nl, Brainport Eindhoven, Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij
 Inspiratiesessie door ondernemer met ervaring DHI en PIB
 Pauze
 Break-outsessie DHI / Break-outsessie PIB
17:00 - 18:00 Speeddaten met DHI-adviseurs
17:00 - 18:00 Netwerkborrel


Deelnemen en kosten

Meld u aan vóór 13 september. Deelname is gratis. 

Organisatie
Deze bijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Brainport Eindhoven en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij.

Mogelijk gemaakt door Trade & Innovate NL
Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade & Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.

Meer weten?

Mkoppers bom nl

Mark Koppers

Teamlead International Trade
Bekijk alle medewerkers

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures