Terug naar evenementen

Smart & Green Mobility ondernemersreis naar München

18 juni 2018 - 20 juni 2018
München
5b055599beea9

BOM International Trade organiseert een Smart & Green Mobility ondernemesreis naar München van 18 t/m 20 juni 2018. Tijdens deze reis brengen we bedrijven in contact met Duitse bedrijven, kennisinstellingen en netwerkorganisaties op het gebied van Smart & Green Mobility. 

Programma
We starten op maandagavond met deelname aan de e-Monday netwerkbijeenkomst van Netzwerk-Club für Mobilität 4.0 in München. Deze avond staat volledig in het teken van innovaties en applicaties die Nederland / Brabant op het gebied van Smart & Green Mobility te bieden hebben. Met presentaties van AutomotiveNL, Holst Centre, V-Tron, GreenFlux en de PIB E-Mobility. 

De dinsdag wordt ingevuld met bedrijfsbezoeken aan en interactieve sessies met gerenommeerde bedrijven actief in de elektromobiliteitssector. De dag wordt afgesloten met een delegation dinner. 

Op woensdag hebben we een georganiseerde rondtour over de Power2Drive Europe beurs, where the Automotive industry meets the Energy industry. Gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen op e-mobility te vernemen en één-op-één gesprekken met potentiële klanten te voeren.

Meer informatie
Meer informatie over de reis en het programma vindt u hier. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven. De sluitingsdatum voor inschrijven is maandag 11 juni.

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures