Terug naar actueel

LEVEL UP in de startblokken voor derde editie

17 juni 2024
66704a231ba6a

Na twee succesvolle edities in 2022 en 2023, maakt de organisatie van LEVEL UP zich op voor de derde. Op maandag 30 september vindt het startup-event plaats, net als vorig jaar in het Evoluon in Eindhoven. Startups krijgen tijdens het event de kans om hun bedrijf met nieuwe kennis en de ervaring van andere founders te versterken. Met een focus op de Benelux kijkt LEVEL UP voor het eerst ook nadrukkelijker over de grenzen.

Keynotes

Het event kent net als voorgaande jaren een mix van keynotes, workshops, panelsessies en netwerkmogelijkheden. De eerste keynote die is bevestigd is Rina Joosten-Rabou. Zij is een autoriteit in het landschap van kunstmatige intelligentie (AI) en medeoprichter en CEO van Pera. De tech scale-up Pera ontwikkelt AI-ondersteunde HR-oplossingen om bedrijven te ondersteunen om met vertrouwen te investeren in de juiste mensen.

De focus van het evenement op startups in innovatie en technologie maakt het tot een uniek evenement in Europa. “Het krachtige samenwerkende ecosysteem in Brainport zorgt ervoor dat de kansen voor startups vergroot worden en hun groei kan versnellen” zegt mede-organisator Jeroen van Woerden (The Gate). “Dat past bij onze strategie van het vinden, ondersteunen en behouden van innovatieve ondernemers en technologie in Europa. Dat is belangrijk omdat we de volgende groeidiamanten zoals ASML liever vandaag dan morgen ontdekken.”

Wat kun je verwachten op LEVEL UP 2024?

  • Leer hoe je je bedrijfsmodel beter kunt afstemmen op je markt
  • Ervaar hoe anderen hun beste team ooit hebben samengesteld
  • Versterk je pitch voor investeerders in het investeerderscafé
  • Deel je uitdagingen in het clubhuis en krijg antwoorden van gelijken
  • Netwerken met ondernemers, accelerators en incubators

Op z’n Brabants

Naast The Gate tekenen de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en Braventure voor de organisatie. “LEVEL UP heeft zich in korte tijd bewezen als een van de leidende startup evenementen in Nederland”, aldus Job Nijs (Braventure). “Op z’n Brabants doen we dat met een hele brede coalitie van partijen. Het evenement ontwikkelt zich tot een plek waar het alsmaar groeiende aantal startups elkaar en relevante internationale spelers kan ontmoeten. Want een krachtig startup ecosysteem gedijt bij toevallige ontmoetingen en goede verbindingen.”

Ook voor CEO Brigit van Dijk – Van de Reijt van BOM is verbinding een leidend thema. “LEVEL UP brengt internationale startups, investeerders en andere betrokkenen in een unieke setting bij elkaar. Het is daarmee een prachtige gelegenheid om het belang van techstartups te onderstrepen. Ze leveren een bijdrage aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, staan aan de basis voor het toekomstig verdienvermogen en jagen innovatie aan.”

Over de grenzen

Van Dijk- Van de Reijt is blij met de internationaliseringsslag die LEVEL UP dit jaar maakt. “Niet voor niets krijgt het Nederlandse startup-ecosysteem een steeds internationaler karakter. Dit jaar werken we als organisatie dan ook intensief samen met partners uit Vlaanderen, Luxemburg en Frankrijk. Een samenwerking die nu al zorgt voor een internationaal investorscafé, inspirerende keynotes, een enerverend workshopprogramma en een internationale tech-award. De side-events met de vier technische universiteiten, de pensioenfondsen en Techleap.nl zijn de spreekwoordelijke kers op de taart. LEVEL UP is voor startups onmisbaar en ook voor investeerders een must.”
 

Deze tekst is eerder gepubliceerd op de website van Innovation Origins.

Crop header 1 2024

Dit wil ik niet missen!

LEVEL UP 2024 - Accelerating Startups
30 September
Evoluon Eindhoven

Claim je gratis ticket

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures