Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

AI Summit Brainport 2022

High Tech Campus, The Strip, HTC 1, Eindhoven
AI Summit Brainport 2022

Gezichtsherkenning, vertaalapps, medische diagnoses, fraudebestrijding, online beïnvloeding, virtuele assistenten en zelfrijdende auto’s … Artficial Intelligence (AI) is nu al bijna niet meer weg te denken uit onze samenleving. Niet voor niets investeren bedrijven, kennisinstellingen en overheden in Brabant al jaren in de ontwikkeling en toepassing van AI.

Niet voor niets is BOM al jaren actief binnen samenwerkingsverbanden als Brainport AI Hub, JADS en Mindlabs bieden. Deze initiatieven bieden goede uitgangspunten om economisch en technologisch de vruchten van AI te plukken.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de AI Summit op 2 november, georganiseerd door EAISI in samenwerking met partners van AI-hub Brainport.

Tijdens de koffiepauzes, de lunch en de borrel is er voldoende tijd om te netwerken. De toegang is gratis, inschrijven is verplicht.

AI Summit Brainport 2022

AI Summit Brainport 2022

Klaar om onderzoekers, marktleiders en andere AI-enthousiastelingen te ontmoeten in Brainport Eindhoven en je AI-kennis en -vaardigheden te vergroten?

Schrijf je nu in!