Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Automotive missie Beieren

Beieren
Automotive missie Beieren

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) organiseert i.s.m. RAI AutomotiveNL en Consulaat München een inspiratiereis naar Beieren, het hart van de Duitse automobielindustrie. Met 360 miljard euro omzet de belangrijkste industrietak van Duitsland. O.a. Audi, BMW, Continental, Schaeffler en Siemens hebben hier hun hoofdkantoren en R&D-locaties.

Deze reis biedt ondernemers de gelegenheid om inspiratie en nieuwe inzichten op te doen over de ontwikkelingen in de Duitse automotive (toeleverings)industrie en de impact op de rol en positie van u als Nederlandse toeleverancier.

Thema voor de ondernemersreis Wat betekent de transitie van de Duitse auto-industrie naar elektrische mobiliteit voor u als Nederlandse toeleverancier? Aan bod komen onderwerpen als automatisering/robotisering productieprocessen, digitalisering, nieuwe materialen, lichtgewicht technologie en alternatieve aandrijsystemen.

We brengen u in contact met automotive OEM-ers en tier-1 suppliers in Beieren:

  • Informatie- en kennisuitwisseling over de visie en toekomstplannen m.b.t. de toeleverketen.
  • Markttoegang: leggen van commerciële contacten en ontsluiten van business netwerken.
  • Innovatiesamenwerking bevorderen door meerjarig samenwerkingsprogramma rondom elektromobiliteit op te zetten. Behalve matchmaking tijdens de bedrijfsbezoeken wordt een B2B netwerkbijeenkomst georganiseerd met leden van het automotive cluster van Bayern Innovativ en Regensburg.

Voor meer informatie, het volledige programma en om u aan te melden klik hier.

Meer weten?