Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Bijeenkomst Internationaal Ondernemen

Provinciehuis Den Bosch
Bijeenkomst Internationaal Ondernemen

Succesvol zakendoen in het buitenland kost tijd en energie, er is zelden sprake van direct succes. Met rechtstreekse toegang tot het juiste internationale netwerk kunt u kostbare tijd besparen. Op woensdag 6 december hoort u tijdens een korte bijeenkomst meer over de activiteiten die we vanuit Brabant organiseren en de kosteloze ondersteuning waar u gebruik van kunt maken.

Tijdens deze bijeenkomst informeren we u graag over de ondersteuning, kennis, financiële instrumenten en het internationale netwerk van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO). Daarnaast biedt Wim Vossebelt, directeur van V-Tron inzicht in hoe hij deze ondersteuning heeft kunnen gebruiken en waar u als ondernemer op moet letten bij het internationaal ondernemen.

De Provincie Noord-Brabant en de BOM organiseren deze bijeenkomst in nauwe samenwerking met de Kamer van Koophandel, de Brabant-Zeeuwse Werkgeversvereniging, de Brabants-Zeeuwse sociëteit voor Internationaal Zakendoen en de China Business Association.

Voor meer informatie of om u aan te melden voor deze bijeenkomst klikt u hier.

Meer weten?