Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Brabant Hightech Ondernemersreis - Tel Aviv Israël!

Tel Aviv - Israël
Brabant Hightech Ondernemersreis - Tel Aviv Israël!

Beetje bij beetje gaat de wereld weer open. Waar we vorig jaar nog online een ondernemersevent hebben georganiseerd gaan we dit jaar van 21 t/m 25 maart 2022 weer fysiek naar Israël! In samenwerking met de Nederlandse ambassade en innovatie attachés in Israël organiseert de BOM een ondernemersreis met als thema hightech industrie. De focus ligt op de halfgeleider-, elektronica- en printerindustrie.

Mocht de ondernemersreis fysiek geen doorgang kunnen vinden wegens alle maatregelen, dan zal er een online matchmaking event worden opgezet.

Waarom deelnemen?
Deelname is voor ieder bedrijf in deze sector mogelijk. Ontmoet nieuwe bedrijven en verken de kansen voor technologische samenwerkingen. Heb je vorig jaar deelgenomen aan ons hightech matchmaking event? Dan is deze reis een uitstekende gelegenheid om de toen opgebouwde contacten live op te volgen.

Waarom het thema hightech?
De hightech sector in Israël kenmerkt zich door een mix van (middel)grote lokale bedrijven en enkele wereldspelers o.a. Applied Materials, Bruker, HP, Intel, KLA, Philips, Siemens. De focus ligt op complexe machines en apparatuur voor de halfgeleider-, elektronica- en printerindustrie. Israël is leidend op het gebied van optische inspectie en geavanceerde metrologiesystemen, met belangrijke disciplines als mechatronica, precisie engineering en mechanica, materiaalkennis, optica en micro-elektronica.

Ga mee en ontdek de mogelijkheden! Klik hier voor alle ins en outs over deze ondernemersreis naar Israël.

Er liggen volop kansen!
Het BOM-marktonderzoek* "Kansen voor de Brabantse hightechindustrie in Israël" concludeert dat bovengemiddeld veel innovatie plaatsvindt in de hightech sector en aanverwante key enabling technologies. Hier liggen kansen voor Brabantse bedrijven als kennis- en technologiepartner en toeleverancier van mechatronica, opto-electronica, micro- en nanotechnologie, photonica, embedded systems en halfgeleiders.

COVID-19 clausule:
In verband met de COVID-19 ontwikkelingen bestaat er een risico dat de missie niet plaats kan vinden op de genoemde datum. Daarom zal 4 weken voorafgaand aan de missie een GO/NO GO moment worden ingelast. Indien het reisadvies voor Israël op dat moment op rood of oranje staat zal de missie niet fysiek plaatsvinden maar online.

Meer weten?