Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Brabant Robot Challenge

Natlab, Eindhoven
Brabant Robot Challenge

Brabant kan een belangrijke rol spelen in de frontlinie van de wereldwijde roboticarevolutie. De kennis, technologie en ervaring is hier aanwezig. Wat is nodig om de kansen te grijpen? Dat is de vraag die centraal staat tijdens het inspirerende slotevenement van de Brabant Robot Challenge.

Studenten van de betrokken onderwijsinstellingen pitchen hun nieuwe ideeën voor de toepassing van robotica in de zorg voor een professionele jury. Bedrijven uit de robotica-industrie en andere partners gaan in debat over een agenda voor de toekomst.

Met een inspirerende keynote van Maarten Steinbuch(hoogleraar robotica, TU/e) prikkelende bijdragen van onder meer Bert Pauli (gedeputeerde economie en internationalisering), Ton Wilthagen (hoogleraar arbeidsmarkt, UvT) en Mark Menting (directeur Smart Robotics).

De avond is het slot van de Brabant Robot Challenge: een unieke multidisciplinaire leergang van vier instellingen voor hoger onderwijs in Brabant – Tilburg University, Fontys, Technische Universiteit Eindhoven en Avans. Van september 2016 tot januari 2017 verzorgden topdocenten, in nauwe samenwerking met Brabantse bedrijven en organisaties deze unieke challenge.

De jury bestaat uit Elphi Nelissen (voorzitter), Maarten Steinbuch en Joks Janssen.

Voor het volledige programma en aanmelding

www.brabantkennis.nl