Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

China Shanghai International Technology Fair

Shanghai

Van 20 tot en met 22 april 2017 vindt de International Technology Fair plaats in Shanghai, China. Nederland is dit jaar ‘Guest Country of Honor’, wat betekent dat Nederlandse deelnemers kunnen rekenen op uitgebreide exposure en een groot aantal netwerkevenementen (inclusief georganiseerde matchmaking) om aan deel te nemen.  

Er worden innovatiemissies georganiseerd onder leiding van staatssecretaris Van Dam, onder meer op de thema’s HTSM, chemie, agricultural technologies en green technologies. Naast deelname aan deze missies, bestaan er ook mogelijkheden om gebruik te maken van de Holland stand om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Ook het geven van een presentatie tijdens een van de seminars of workshops die Nederland als eregastland mag verzorgen behoort wellicht tot de mogelijkheden, deze zijn met name gericht op High Tech Systems and Materials (o.a. Integrated Photonics), Chemie, Agro Tech, Green Tech en Start-ups. Aangezien wij in Brabant een mooi aanbod aan bedrijven op deze thema’s hebben verkennen we vanuit de BOM de mogelijkheid om ons hier met een interessante groep bedrijven stevig te presenteren!

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan deze reis of deze beurs in het algemeen horen we dit graag. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met Karin Jansen.

Meer weten?