Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Economische missie met minister Schreinemacher: Smart Industry en Groene Waterstof

Beieren
Economische missie met minister Schreinemacher: Smart Industry en Groene Waterstof

Bent u actief op het gebied van Smart Industry of Waterstof? En wilt u de samenwerking aangaan of versterken met Duitse koplopers in uw veld? Neem dan deel aan de economische missie naar de Duitse deelstaat Beieren. Deze missie wordt geleid door Liesje Schreinemacher, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, en Theo Henrar, zakelijk missieleider (voorzitter FME en Smart Industry).

Voor wie?
Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn op het gebied van Smart Industry of waterstof. De twee tracks volgen een eigen programma op maat.

  • Op het gebied van Smart Industry richt de missie zich specifiek op de Nederlandse machinebouwers, system integrators en de softwareleveranciers voor de ontwikkeling van machine-/high-tech equipment van de toekomst.
  • Voor groene waterstof richt de missie zich op productie (elektrolysetechnologie, met name PEM en Alkaline) en infrastructuur (voor opslag en transport).

Bekijk hier het concept programma voor Groene Waterstof en voor Smart industry.

Kosten en deelname:

Meld u aan voor deelname. De uiterste inschrijfdatum is 20 mei 2022.
Deelnamekosten zijn € 475 per organisatie. Er kan 1 persoon per bedrijf deelnemen aan het programma. Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die passen binnen bovenstaande opzet en inhoudelijke focus. Aanmelding en de automatische ontvangstbevestiging betekent daarom niet dat u automatisch bent toegelaten tot de missie. U ontvangt een definitieve bevestiging van uw deelname na sluiting van de aanmeldperiode.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Voor lokaal vervoer wordt gezorgd.

Let op: op deze handelsmissie is een Covid-19 clausule van toepassing!

Meer weten?

Heeft u vragen over deze missie? Neem dan contact op met:

Karin Schipper
Projectmanager missies
E: karin.schipper@rvo.nl

Hanneke Bogaerts
Projectmanager missies
E: hanneke.bogaerts@rvo.nl

Organisatie:

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in nauwe samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Nederlandse ambassade in Berlijn en het Nederlands consulaat-generaal in München.


Voor meer informatie en om u aan te melden klik hier.

Meer weten?