Ga naar content
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Eiwittransitie: wat is de impact op jouw businessmodel?

Jamfabriek | 's Hertogenbosch
Eiwittransitie: wat is de impact op jouw businessmodel?

De overgang van dierlijke naar alternatieve eiwitten staat volop in de belangstelling. In dit kader wordt gesproken over een eiwittransitie. Juist Brabant met zowel een sterke agrifood als hightech sector heeft de potentie om te innoveren en nieuwe technologieën en systemen te ontwikkelen en op te schalen. 

Maar hoe hard gaat het nou echt? Wat is de impact op de zuivel-, vlees- en akkerbouwsectoren? En wat nou als de eiwittransitie toch een stuk harder gaat dan gedacht? Wat betekent dit voor jouw businessmodel?

Op dinsdag 23 november organiseert VNO-NCW Brabant Zeeland in samenwerking met Rabobank, AgriFood Capital, Brainport Development, REWIN, de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en de Provincie Noord-Brabant een interactieve bijeenkomst over eiwittransitie. We zijn te gast in de onlangs geopende Jamfabriek in 's-Hertogenbosch, Helftheuvelweg 11, waar we je graag vanaf 15.30 uur verwelkomen.

Programma

  • 15.30-16.00 uur | Inloop
  • 16.00-16.10 uur | Ontvangst door de dagvoorzitter Jeroen Baardemans.
  • 16.10-16.30 uur | Sebastiaan Schreijen, Specialist Consumer Foods van Rabobank vertelt over zijn bevindingen en is bereid jouw vragen te beantwoorden.
  • 16.30-17.10 uur | En wat betekenen deze antwoorden voor de zuivel-, vlees- en akkerbouwsectoren? In een levendig panelgesprek spreken 4-5 ondernemers uit verschillende sectoren hier samen met jou over. Marian Wagemakers van Dalco Food en Wim de Laat van The Protein Brewery zijn de eerste twee panelleden die we bekend kunnen maken. De overigen volgen spoedig.
  • 17.10-17.15 uur | Afsluiting
  • 17.15-18.00 uur | Netwerkborrel

Aanmelden

Meld je nu aan via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

    We blijven bij onze bijeenkomsten de bestaande maatregelen steeds goed opvolgen. Onze bijeenkomsten organiseren we binnen de dan geldende coronamaatregelen, op locaties en in samenwerking met partijen die de handhaving kunnen garanderen.