Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Ga mee met de ondernemersreis naar St. Louis

St. Louis - Missouri
Ga mee met de ondernemersreis naar St. Louis

Denkt u na over zakendoen in de VS? En wilt u als innovatief bedrijf kennis opdoen en kansen benutten op de Amerikaanse agrifood markt? Ga dan mee met deze ondernemersreis naar St. Louis (Missouri) van 20 – 22 november 2019, georganiseerd door de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) in samenwerking met Missouri Partnership in St. Louis, RVO en het Nederlandse Consulaat in Chicago

De VS is de grootste economie van de wereld met maar liefst 326 miljoen inwoners. Het land staat in de top 5 van belangrijkste handelspartners voor Nederland. Veel Nederlandse ondernemers hebben de stap naar de VS gezet en zijn al met succes actief. Waar liggen de kansen voor u?

Deze ondernemersreis biedt u de mogelijkheid tot het leggen van nieuwe zakelijke contacten, inzage in trends en ontwikkelingen in de Amerikaanse agrifood markt en concrete tips hoe succesvol te zijn op deze markt.

Waarom deelnemen? 

  • Toegang tot potentiële zakenpartners en lokaal agrifood netwerk;
  • Verkenning van marktkansen en ontwikkelingen in de Amerikaanse agrifood markt;
  • Inzage in agrifood & agritech ecosysteem in de regio St. Louis, Missouri;
  • Interactieve sessies over het succesvol betreden van deze markt;
  • Leren van andere ondernemers in de VS;
  • Optie tot bezoek PLMA beurs in Chicago.

Voor wie?
Bedrijven en kennisinstellingen actief in de agrifood & agritech sector die de Amerikaanse agrifood markt willen ontdekken.

PLMA Chicago
Voorafgaand aan uw bezoek aan St. Louis vindt van 17 – 19 november 2019 de PLMA beurs plaats in Chicago. Deze beurs richt zich op food bedrijven die zaken willen doen met Amerikaanse retailers. Rondom deze beurs zal door onze partners een actief programma worden aangeboden waaronder bezoeken aan lokale supermarkten, een bezoek aan de Illinois Food & Beverage organisatie en bijvoorbeeld een netwerkreceptie met het relevante food netwerk in Chicago.

Meer weten?