Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

High Tech Inspiratiesessie - Adaptive en Collaborative Robotics

Kamer van Koophandel, Eindhoven
High Tech Inspiratiesessie - Adaptive en Collaborative Robotics

Henk Kiela presenteert de laatste ontwikkelingen op het gebied van ‘cobots’: robots die relatief eenvoudig met mensen kunnen samenwerken. Hij besteedt aandacht aan veiligheid en modulariteit als bouwstenen voor toepassing van cobots in de industrie, en hij vertelt over micrologistiek: het goederenvervoer binnen bedrijven. Henk gaat in op vragen zoals: Wat betekent de nieuwe generatie robots voor de bedrijfsvoering van de toekomst? Gaan robots banen overnemen? Aan het woord komen ook studenten en een ondernemer, die de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven vanuit eigen ervaring belichten. 

Henk Kiela is lector mechatronica en robotica bij Fontys en eigenaar van Opteq Mechatronics. 

Programma 

16:00 – 16:30 uur ontvangst
16:30 – 18:00 uur lezingen / presentaties
18:00 – 19:00 uur netwerkborrel

Locatie en aanmelden

De inspiratiesessies vinden plaats op het Ondernemersplein van de Kamer van Koophandel, John F. Kennedylaan 2, 5612 AB Eindhoven.
Meer informatie en aanmelden: https://fontys.nl/hightechsessie

Over de inspiratiesessie

De inspiratiesessies worden u aangeboden door Fontys Centre of Expertise High Tech Systems and Materials (HTSM), Kamer van Koophandel en de BOM. De sessies zijn een voortvloeisel van het in 2015 gesloten convenant tussen Fontys en een aantal hightechbedrijven uit de regio.

De inspiratiesessies worden mede mogelijk gemaakt door het AOMB.

Bekijk ook het filmpje over de vorige inspiratiesessie (januari 2017), waar open innovatie in het mkb centraal stond.Meer weten?