Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

International Business Breakfast USA

Tilburg
International Business Breakfast USA

Wel of geen eigen entiteit in de VS? Ontdek de praktische voor- en nadelen samen met andere ondernemers onder leiding van twee experts uit de VS.

Tijdens deze interactieve ontbijtsessie op dinsdag 2 april 2019 staat het zakendoen in de Verenigde Staten centraal. Experts, Jacob Willemsen - President TABS USA  en Jan J.H. Joosten - Partner Baker & McKenzie LLP New York, zullen de praktische voor- en nadelen bespreken van het opzetten van een entiteit in de Verenigde Staten en gerelateerde aspecten. Tevens zal Toine Brock, eigenaar Tobroco-Giant Oisterwijk, zijn eigen ervaringen delen met het veroveren van de Amerikaanse markt. 

 Deze ontbijtsessie van 8.00u tot 10.00u is interessant voor bedrijven die al zaken doen in de Verenigde Staten en nu klaar zijn voor de volgende stap of bedrijven die dit overwegen. 

Vragen die o.a. behandeld zullen worden:
-  Voor- en nadelen van entiteit in Verenigde Staten versus vanuit Nederland verkopen
-  Alternatieven: agent, distibuteur, joint venture of overname
-  Wat komt er kijken bij opzetten eigen entiteit
-  Waar in de Verenigde Staten te starten
-  Met welke aspecten rekening te houden (visum, arbeidsrecht, contracten, aansprakelijkheid, verlonen enz.)

Wegens enorme belangstelling zijn er geen plaatsen meer beschikbaar en is de inschrijving voor dit event gesloten. Houd onze site in de gaten voor een volgend International Business Breakfast.

Meer weten?