Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Internationale Themadagen Duurzame Mobiliteit 2022

Automotive Campus Helmond
Internationale Themadagen Duurzame Mobiliteit 2022

Ontdek de kansen voor jouw bedrijf tijdens de 1ste editie van de Internationale Themadagen Duurzame Mobiliteit van 22 t/m 24 november. Als je als ondernemer actief bent op het gebied van #micro- of #macromobiliteit#elektrischvervoer en #laadinfrastructuur, dan mag je deze themadagen niet missen! De nadruk ligt op landen als #Frankrijk#Duitsland, de #Nordics#VerenigdeStaten en het #VerenigdKoninkrijk.

Op woensdag 23 november organiseert BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij) een themadag op de Automotive Campus in Helmond.

Programma plenair woensdag 23 november in Helmond:
15.00 Inloop

15.30   Welkomstwoord door Mark Koppers (BOM) en Bram Hendrix (RAI)

15.45   Presentatie meerjaren strategie voor internationale innovatie samenwerking en handelsbevordering met Duitsland en Frankrijk op het gebied van smart en green mobility, met focus op laadinfrastructuur, batterijtechnologie, waterstof.

Toelichting op doelstelling, doelgroep, ‘what’s in it for’ ondernemers, participatie en geplande activiteiten 2022 – 2024 door RAI Automotive Industry NL - Bram Hendrix en Gerard Koning

16.05  Ervaringen van ondernemers die hebben deelgenomen aan een activiteit in het kader van SMM programma Sustainable Mobility Nederland–Duitsland of Innovatiesamenwerking Nederland-Frankrijk. Met sprekers: Sorama – Jerry Willems, Sales & Business Development en FIER Automotive - Udenco - Robert Ermers, CCO

16.35   Presentatie over de mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven in de duurzame mobiliteitssector in Oostenrijk. Philippe Evers, business development coach bij RVO, zal aangeven wat de ontwikkelingen zijn op dit onderwerp in Oostenrijk en wat er in de nabije toekomst op het gebied van evenementen in de mobiliteitssector op de planning staat.

16.45 Korte toelichting over de potentie van samenwerking o.g.v. duurzame mobiliteit met Scandinavië. Paul Vonk, business development coach bij RVO voor de Nordics, presenteert welke activiteiten in 2023 gepland staan. 

16.50  Gezamenlijke afsluiting met Q&A en een netwerkborrel!

Bekijk het volledige programma en meld je nu (gratis) aan via: https://lnkd.in/eQHS48Zd 
Aanmelden kan tot en met 20 november 2022.

Meer weten?