Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Intersolar - Technologiebeurs

München Duitsland
Intersolar - Technologiebeurs

De grootste solar beurs van Europa, InterSolar Europe vindt plaats op 14, 15 & 16 juni 2023 in München Duitsland. Deze beurs brengt fabrikanten, ontwikkelaars en leveranciers van over de gehele wereld bij elkaar om innovaties te bespreken en nieuwe klanten te ontmoeten. De Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO) in ondersteuning met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) staan op de beurs met een Nederlands Paviljoen waar Nederlandse bedrijven zich presenteren tijdens de InterSolar Europe beurs.  Brabantse bedrijven die op het Holland paviljoen exposeren zijn TNO/Solliance, SALD, BIPV World en Kameleon Solar.

Namens Annelies Faro, consul-generaal van het Koninkrijk der Nederlanden in München, nodigen wij je graag uit voor onze netwerkreceptie in het Holland paviljoen tijdens de InterSolar beurs in München. Het Holland paviljoen bevindt zich op stand A4.220.

Hier zullen we aanwezig zijn met 14 bedrijven uit de Nederlandse Solar industrie: TNO/Solliance, ATB Motors, SALD, HyET, BIPV World, Kameleon Solar, Easyfix Solar, Energyra, EtnernalSun Spire, Whiffle, Exasun / Wienerberger, SolarFields, SolarTechno, BirdControlGroup. 

Naast deze bedrijven en hun partners verwelkomen we vertegenwoordigers van de Nederlandse ambassade in Berlijn, het consulaat in München en de Nederlandse overheid.

We hopen je te ontmoeten op 14 juni op InterSolar!

Kom langs en maak kennis met vakgenoten!
Vanuit de BOM zullen Mark Koppers en Paul Gosselink aanwezig zijn.

Er zijn verschillende programma's en conferenties deze dagen. Kijk voor meer informatie over de beurs, over het programma per dag en om je ticket te bestellen op deze website: https://www.intersolar.de/home

Benieuwd naar deze beurs en wil je meer informatie? Neem dan contact op!