Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Online beursexposant in Duitsland!

Online
Online beursexposant in Duitsland!

Online beursexposant in Duitsland!


Succesvol zakendoen met internationale bedrijven ontstaat doorgaans door een persoonlijk en inhoudelijk gesprek op beurzen of tijdens ondernemersreizen. Deze gelegenheden zullen naar verwachting pas in de tweede helft van dit jaar weer realiteit worden. Als bedrijf is het nu tijd om als exposant deel te nemen aan online beurzen! Waarin en waarom moet je juist nu tijd en energie steken om jouw organisatie en propositie online te profileren? Hoe kom je goed voorbereid digitaal in contact met potentiële klanten en internationale zakenpartners?

Op donderdag 1 april organiseert de Brabants Ontwikkelings Maatschappij in samenwerking met Niederlande Nachrichten en beech business promotion een webinar hierover.

Van 09.00u tot 10.00u word jij, als online exposant bijgepraat en krijg je tips voor je website en online beursstand en hoe je in contact komt en blijft met je klanten, door de volgende sprekers:

Bertus Bouwman, Editor Niederlande Nachrichten
Jouw website en online representatie bekeken door Duitse en internationale bezoekers.

Jacqueline Poppe, Dutch representative Nürnberg Messe (beech)
Hoe presenteer je je bedrijf als exposant op online beurzen in Duitsland, tips en trucs.

Moderator: Mark Koppers, Senior Project Manager Zuid-Duitsland, BOM International Trade

Aanmelden kan tot woensdag 31 maart 15.00 uur via deze knop. Heb je vragen die je graag beantwoord wil zien? Vul deze in bij je aanmelding. We hopen je op 1 april virtueel te ontmoeten, tot dan!

Met vriendelijke groet,
Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Mark Koppers
Senior Project Manager Zuid-Duitsland