Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Smart & Green Mobility ondernemersreis Duitsland

Stuttgart en München
Smart & Green Mobility ondernemersreis Duitsland

In oktober organiseert de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) een ondernemersreis naar de 30ste internationale Electric Vehicle Summit & Exhibition in Stuttgart (10-12 oktober) en aansluitend naar de eMove360 Europe in München (16-19 oktober). Tijdens deze reis brengen we Brabantse bedrijven in contact met internationale bedrijven, netwerkorganisaties en overheden actief op het gebied van smart en green mobility. 

Als deelnemer aan deze Smart & Green Mobility ondernemersreis krijgt u een compleet programma aangeboden, bestaande uit inspirerende bedrijfsbezoeken gericht op kennisuitwisseling met Duitse OEM-ers en tier-1 leveranciers, inhoudelijke ronde tafelsessies met gelegenheid tot individuele matchmaking met internationale deelnemers, bezoeken aan de beurzen EVS30 en eMove360 en diverse netwerkmomenten. 

Hoofdthema van de reis is Smart & Green Mobility, onderverdeeld in laadinfrastructuur en smart charging/storage, elektrische voertuigtechnologie voor heavy en light duty vehicles en nieuwe mobiliteitsdiensten rondom car-sharing en connected car. 

Klik hier voor meer informatie over deze reis en om uw interesse kenbaar te maken.

Meer weten?