Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Smart Industry - Informatie, Innovatie & Inspiratie

Klassetheater, Tilburg

Dat de wereld van de industrie en logistiek snel verandert, is duidelijk. 'Slimmere' producten en bedrijfsprocessen ontwikkelen zich door middel van digitalisering in hoog tempo. Digitale dienstverlening, data-analyse en gebruik van robots zijn in veel bedrijven al niet meer weg te denken. Of te wel, Smart Industry is voor bijna alle ondernemers belangrijk én wordt steeds belangrijker om efficiënter en flexibeler maatwerk te kunnen leveren.

Maar wat betekenen deze ontwikkelingen voor uw bedrijf? Welke investeringen zijn nodig? Zijn er collega’s waar u kennis en ervaring mee kunt delen of waar u samen mee kunt optrekken? En dus vooral: versterkt het de concurrentiepositie van uw bedrijf? Wilt u antwoorden op deze vragen? En heeft u behoefte om concrete handvatten aangereikt krijgen om met Smart Industry aan de slag te gaan? Kom naar de bijeenkomst op dinsdag 18 oktober in het Klassetheater in Tilburg.

Programma

14.30 uur Inloop
15.00 uur Start officieel programma met o.a. inbreng van de Cromvoirtse over de succesvolle toepassing van Smart Industry in hun bedrijfsproces
17.00 uur Borrel

Deze middag krijgt u te horen wat Smart Industry nu precies is, worden er praktijkvoorbeelden gepresenteerd en bespreken we hoe we het bedrijfsleven in Tilburg als gemeente hier verder mee kunnen helpen. Naast de Cromvoirtse zullen de Kamer van Koophandel, De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), World Class Maintenance (WCM), FME en ISAH inhoudelijke bijdragen leveren.

Aanmelden?
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar business@tilburg.nl.