Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Startup Readiness Program - GAME

The Gate, Eindhoven
Startup Readiness Program - GAME

Heb jij een potentieel herhaalbare, schaalbare startup(idee)? En wil je ontdekken wie je klant is, of het klantprobleem groot genoeg is om op te lossen? Dan is de 'Game' module van het Startup Readiness Program de juiste keuze voor jou!

Over het programma

Tijdens 5 sessies (1 sessie per week) leer je klantgesprekken te voeren om tot diepgaand klantinzicht te komen. Het programma is een snelle mix van theorie, praktische opdrachten en individuele coaching. Het programma wordt verzorgd door experts uit het Brabantse startup ecosysteem.

Door deel te nemen aan dit tweede deel van het Startup Readiness Program krijg je een duidelijker beeld van het eerste klantsegment waar je je op zou moeten richten. Continue validatie staat hierbij centraal. Daarnaast krijg je toegang tot een uitgebreid startup ecosysteem en een netwerk van gelijkgestemde ondernemers.

Sessie 1: Startup Framework

Je leert hoe Nederlandse startups groeien, wat je kunt leren van andere startups en welke activiteiten je prioriteit moet geven.

Sessie 2: Market

Je leert wie je klant is en welke aannames je hebt ten opzichte van je klant. Daarnaast leer je hoe groot de markt werkelijk is en wat je werkelijke ambitie is.

Sessie 3: Customer Interviews

Je leert hoe je een goed gesprek voert, welke vragen je moet stellen en hoe je jezelf voorstelt.

Sessie 4: Decision Making Unit (DMU)

Je leert wie betrokken is bij het koopproces en hoe deze geïdentificeerde actoren dit proces beïnvloeden. Daarnaast leer je de problemen van de betrokkenen te identificeren.

Sessie 5: Customer Problem Validation

Je leert welk klantsegment het grootste probleem heeft en hoe je dit probleem kunt valideren. Daarnaast leer je wanneer je validatie daadwerkelijk succesvol is.

Dit programma is ook beschikbaar in een DATA-AI versie. Heb je hier interesse in? Geef het aan in het onderstaande formulier.