Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Startup Readiness Program - SET

Eindhoven
Startup Readiness Program - SET

SET: Validate Your Solution

Weet je al op welk klantsegment je je eerst wilt richten? En wil je ontdekken of jouw oplossing echt de beste oplossing is voor hun probleem? Dan is de module 'Set' van het Startup Readiness Program de juiste keuze voor jou!

Over het programma

Tijdens 5 sessies (en een introductie) leer je jouw oplossing te valideren met je earlyvangelist. Het programma is een mix van theorie, praktische opdrachten en individuele coaching, verzorgd door experts uit het Brabantse startup ecosysteem.

Door deel te nemen aan dit derde deel van het Startup Readiness Program, ben je in staat om de beste probleem/oplossing fit te identificeren. Continue validatie staat hierbij centraal. Daarnaast krijg je toegang tot een uitgebreid startup ecosysteem en een netwerk van gelijkgestemde ondernemers.

 • Sessie 1: Problem Validation
  Welk bewijsmateriaal kun je het beste gebruiken voor het probleem dat je hebt geïdentificeerd en dat je wil oplossen? Je leert hoe je je kernprobleem kunt valideren door aan de slag te gaan met de eerste evangelist.
 • Sessie 2: Solution
  Wat is je oplossing en welke aannames heb je? Je zult leren hoe je je waarde kunt aantonen aan de vroege evangelist en hoe je je startup(idee) kunt valideren. Hier ligt de focus op informatie van potentiële klanten in plaats van alleen op aannames.
 • Sessie 3: Customer Interviews
  Wat is de sleutel tot een goed interview? Je leert hoe je een goed interview afneemt, welke vragen je moet stellen en hoe je het resultaat analyseert.
 • Sessie 4: Problem / Solution Fit
  Hoe ziet een probleem/oplossing fit eruit en wat betekent het voor je startup? Je leert hoe je de gewenste problem/solution fit kunt bereiken.
 • Sessie 5: Roadmap
  Hoe voortijdige groei vermijden? Je leert hier alles over door te werken met een 100 dagen plan en de benodigde middelen.

Klaar om aan je SET module avontuur te beginnen? Ga ervoor en dien vandaag nog je aanvraag in!

Het Startup Readiness Program ter waarde van €7.500 wordt volledig voor jou vergoed door de initiatiefnemers BOM, Braventure, de Provincie Noord-Brabant en partners. Wel vragen we om je commitment en aanwezigheid.

Inschrijven kan tot twee weken voor de start van het programma. Deadline voor de editie in maart is: 7 maart 2024. Na het verstrijken van de inschrijftermijn hoor je binnen enkele dagen meer van ons, met meer informatie of jouw deelname voldoet aan de selectiecriteria.

SET is het voor mij

Wil je meer informatie over dit programma? Meld je aan en ontdek de beste problem/solution fit!

Meer informatie