Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Symposium Na de troonrede

Tilburg University

U bent een ondernemer met het oog op de toekomst en wilt op de hoogte zijn van wat er speelt in de maatschappij. De overheid gaat mee met wereldtrends en past haar regelgeving aan om het ondernemerschap te ondersteunen. Wat zijn de toekomstige knelpunten en wat zijn de oplossingen? Is de ondernemer wel klaar voor de toekomst?

Het symposium ‘Na de Troonrede’ gaat in op dit onderwerp. Aan de hand van succesvolle ondernemers, bestuurders en academici wordt de concurrentiepositie van Nederland onder de loep genomen. Met behulp van de Miljoenennota zullen zij de knelpunten van de toekomst benoemen en hun visie geven over de besluiten die zij zouden nemen. De expertise afkomstig uit de academische wereld, start-ups, het MKB en grote bedrijven verschaffen de noodzakelijke kennis tot het inzien van de kansen in de toekomst. Het symposium ‘Na de Troonrede’ is al meer dan 30 jaar een bekend begrip bij ondernemers en studenten die meer willen weten over het overheidsbeleid. De organisatie heeft als doel de kennis van Tilburg University te delen met de maatschappij en een platform te bieden voor ondernemers om te netwerken.

Sprekers

  • Léon Cornelissen - chief economist Robeco
  • Sylvester Eijffinger - hoogleraar financiële economie
  • Hans de Jong - CEO Philips Benelux
  • Jan Hommen - Oud-CEO KPMG & ING, voorzitter RvC Ahold en president commissaris van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)

Meer informatie en inschrijven