Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

TCI Conferentie

Eindhoven

Van 8 tot 10 november 2016 komt het wereldwijde TCI Network, bestaande uit zo´n 500 clusterprofessionals bijeen in Eindhoven om over (regionaal) economische ontwikkeling te spreken. De conferentie “Global Changes – Challenges for innovation clusters” stelt  de kansen voor innovatieve clusters centraal binnen de thema’s steden en competitiviteit, modern clusterbeleid en lerende netwerken. Het is voor [organisatienaam] als partner een mooie kans om deel uit te maken van dit professionele netwerk en bij hen de succesvolle clusters in Zuidoost-Nederland voor het voetlicht te brengen.

De organisatoren Brainport Development en Wageningen UR willen met TCI 2016 impact creëren op een vernieuwende en zo veel mogelijk interactieve manier. De conferentie bestaat uit drie verschillende dagen: de eerste staat in het teken van Cluster Tours, op de 2e, Summit dag, krijgen wereldwijde topsprekers het podium en op de 3e, Working dag, gaan deelnemers  zelf met concrete vraagstukken aan de slag.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie klik hier. Degene die zich voor 30 juni aanmelden, profiteren van de early bird discount!