Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Technology for health: sessie Biomaterialen

's-Hertogenbosch

Begeeft u zich in de markt van biomaterialen en wilt u in korte tijd weer up to date raken? En bent u op zoek naar nieuwe business kansen in een markt met potentie? Kom dan op 12 oktober naar Technology for Health voor de sessie biomaterialen. 

Deze sessie bestaat uit drie korte presentaties om u een beeld te geven van wat er gaande is in de markt. Deze wordt gevolgd door een paneldiscussie met concrete informatie en voorbeelden; waar lopen bedrijven tegenaan bij het op de markt brengen van innovaties op het gebied van biomaterialen en welke businesskansen zijn er voor u.

Programma

 • 10.20 uur - Chris Arts, Associate professor Translational Biomaterials Research, Maastricht University Medical Centre, Department Orthopaedic Surgery. 
 • 10.40 uur - HenriĆ«tte Valster, CEO & Founder HCM Medical
 • 11.00 uur - Geert van Almen, Project Manager Valorisation and Clinical Translation of Biomaterials, Technische Universiteit Eindhoven
 • 11.20-12.10 uur - Paneldiscussie: Wat zijn de businesskansen voor het MKB met biomaterialen? Met:
  Kurt Gielen, Chemelot InScite
  Geert van Almen, TU/e
  Lars Mulder, LifeTech Group
  Henriette Valster, HCM Medical
  Wendy Persoon, Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij

Dagvoorzitter: Mat Josquin

Meer informatie en aanmelden 

Het evenement vindt plaats tijdens Technology for Health op 11 en 12 oktober en is gratis te bezoeken. U kunt zich inschrijven via deze link, waarbij u kiest voor het betreffende programma onderdeel.