Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

The New Horizon

Evoluon, Eindhoven
The New Horizon

Op dinsdag 9 januari 2024 van 16.00 tot 19.00 uur is BOM weer trotse partner van dé nieuwjaarsbijeenkomst van de Brainportregio: The New Horizon! Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door elf organisaties en bedrijven uit de regio en is een ideale gelegenheid om met elkaar het glas te heffen op een nieuw jaar.

Ook dit jaar bieden we graag een podium aan de voorzitter van Stichting Brainport en burgemeester van Eindhoven; Jeroen Dijsselbloem, om zijn licht te laten schijnen op onze regio.

De innovatiekracht van Brainport Eindhoven is enorm. We hebben een unieke positie in de wereld op belangrijke technologieën en dragen direct bij aan grote maatschappelijke transities. Dat brengt ook in het komend jaar geweldige kansen met zich mee. Gelijktijdig hebben we oog voor wat er in de regio speelt op het gebied van woningbouw, bereikbaarheid, voorzieningen en gelijke kansen voor alle inwoners van Brainport.

Dat we samen veel kunnen bereiken, laat ‘Brainport voor elkaar’ zien. Dit initiatief werd vorig jaar tijdens The New Horizon gelanceerd. Het is erop gericht om gelijke kansen te creëren voor iedere inwoner van onze regio. Vele bedrijven en organisaties hebben zich inmiddels aangesloten en we zien nu al mooie eerste resultaten!

Op persoonlijke uitnodiging.