Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Vlaams-Nederlandse Handelsdag

Vlaams-Nederlandse Handelsdag
Vlaams-Nederlandse Handelsdag

“Bent u klaar om met uw bedrijf de grens over te gaan en zaken te doen in het Nederlandstalige deel van België? De Vlaams-Nederlandse Handelsdag op 27 november 2023 in het Chassé theater in Breda is dé dag om meer te inzicht en praktische tips te krijgen over succesvol zaken in België.

Op de 7e editie van de Vlaams-Nederlandse Handelsdag biedt Vlaamse en Nederlandse bedrijven een unieke kans om kennis op te doen over de buurmarkt. Ongeacht van de sector waar u actief bent, deze handelsdag is de moeite waard om kennis op te doen en uw netwerk uit te breiden. Bedrijven actief in gaming, AI-toepassingen en gamification worden in het bijzonder aangemoedigd om deel te nemen.

De dag bestaat uit inhoudelijke relevante informatiesessies over verschillende aspecten van grensoverschrijdend zakendoen, matchmaking potentiële zakenpartners en dienstverleners die u kunnen ondersteunen bij uw exportplannen, en een informatiemarkt op het netwerkplein. De volgende onderwerpen worden onder meer onder de aandacht gebracht tijdens de informatiesessies:

  • Juridische aspecten van internationaal zakendoen;
  • Inzicht in sociale zekerheid en fiscale aspecten bij grensoverschrijdend werken;
  • Praktische tips voor internationale arbeidscontracten;
  • Omgaan met culturele verschillen in handelsperspectief;
  • Effectieve marketing en sales in een internationale context;
  • Optimalisatie van organisatiemanagement en leiderschap wanneer u uw team over de grens uitbreidt;
  • Fiscale regelgeving, BTW en verbruiksbelasting.

Het volle programma start om 11:30 met het ontvangst en netwerkmoment en eindigt om 18:15 met de netwerkreceptie. Deelname kost €60 per persoon. Aanmelden kan tot maandag 20 november 2023.”

Vlaams-Nederlandse handelsdag 2023

Vlaams-Nederlandse handelsdag 2023

De Vlaams-Nederlandse handelsdag is een jaarlijks handelsevenement waar ondernemers worden geïnformeerd over de kansen in de buurmarkt.

Lees verder op Vlaams-Nederlandse handelsdag 2023