Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Webinar In gesprek met Jan van de Winkel (Genmab)

Online
Webinar In gesprek met Jan van de Winkel (Genmab)

Genmab is misschien wel het best bewaarde geheim van de regio Utrecht. Maar intussen wel het op één na grootste biotechnologie bedrijf in Europa met een marktkapitalisatie van rond de 25 miljard Euro.

Genmab is een internationaal biotechnologiebedrijf dat antilichaamgeneesmiddelen ontwikkelt met als doel het leven van mensen met kanker en andere ernstige ziekten te verbeteren. Het bedrijf is gevestigd in Denemarken, de Verenigde Staten Japan, en in Nederland op het Utrecht Science Park. In deze vestiging vindt top wetenschappelijk onderzoek plaats, waar zo’n 650 medewerkers werken aan de medicijnen van de toekomst.

Jan van de Winkel, een van de oprichters, en president en CEO van Genmab, bouwde het bedrijf in de afgelopen jaren uit van alleen onderzoek en ontwikkeling naar een end-to-end biotechnologiebedrijf, waarbij Genmab nu, met partners, ook zelf medicijnen op de markt brengt.

Wat kunnen we leren van de wereld van antilichamen en immuuntherapie? En van dit toonaangevende bedrijf? Hoe kun je snel schalen en wat zijn de belangrijkste succes en daalfactoren in de wereld van Life Sciences? En op welke manier kan een voorloper als Genmab bijdragen aan het bouwen van een ecosysteem op het gebied van Life Sciences and Health?

Je bent van harte uitgenodigd om op 19 april aanstaande van 11:00 uur tot 12:00 uur online aanwezig te zijn bij een interview tussen Pauline de Wilde en Jan van de Winkel. In de stijl van College Tour bespreekt Pauline bovenstaande gedachten met Jan.

Voor wie:

Dit webinar wordt georganiseerd voor medewerkers van de ministeries van Financiën en EZK, Provincies, relaties uit het ecosysteem van de ROM’s, Invest-NL en voor portfoliobedrijven van de ROMs.

Aanmelden
Je kunt je rechtstreeks aanmelden voor het webinar via onderstaande knop. Je ontvangt voorafgaand aan het webinar een link voor deelname.

Aanmelden