Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

"Zakendoen in China" - De BIZ ism BOM, Gemeente Tilburg en GVT

Huis van de Logistiek in Tilburg
"Zakendoen in China" - De BIZ ism BOM, Gemeente Tilburg en GVT

China is voor de EU een belangrijke partner. Een goede relatie tussen de EU en China is daarom van groot belang. Echter vragen nieuwe ontwikkelingen en onzekerheden inzicht in de drijfveren en uitgangspunten van de supermacht; China in de 21e eeuw. Succesvol ondernemen in China vereist aanpassing, inlevingsvermogen, een goede voorbereiding en kennis van het land, de cultuur en het economische en politieke klimaat.

Op donderdag 16 mei 2019 organiseert de BIZ in samenwerking met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Gemeente Tilburg en GVT Group of Logistics, van 14.30u tot 19.30u, de bijeenkomst ‘Zakendoen met China’. Vanuit verschillende invalshoeken worden de actuele onderwerpen belicht. Denk hierbij aan; handelsbeleid, productie voor de Chinese markt, veiligheidsrisico’s en politieke kentering.

Fred Sengers gaat met zijn lezing in op de stelling ‘Hoe ontwikkelt zich onze relatie met China’. Daarna word je uitgenodigd om samen met een deskundig panel verder van gedachten te wisselen, vragen te stellen en ervaringen, kennis en kunde te delen. Je bent van harte uitgenodigd!

Klik hier voor meer informatie over deze bijeenkomst, het volledige programma en om je in te schrijven voor het evenement!

Meer weten?