Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Zakendoen met China? Ontmoet het Nederlandse Economische Overheidsnetwerk uit China

Den Bosch
Zakendoen met China? Ontmoet het Nederlandse Economische Overheidsnetwerk uit China

Wilt u zakendoen in China? Of heeft u vragen over ondernemen in China? Kom dan naar de China Business Week. Tijdens dit evenement kunt u in gesprek met afgevaardigden van het Nederlands economisch netwerk in China. 

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert samen met BOM, Oost NL, InnovationQuarter, de Provincie Limburg en de Kamer van Koophandel de Chinese Business Week door het hele land. Van 6 - 9 november kunt u zich volop verdiepen in de Chinese markt door middel van inhoudelijke presentaties en praktische tips van ervaringsdeskundigen, rondetafelgesprekken, 1-op-1 gesprekken en is er volop de gelegenheid om uw zakelijke netwerk uit te breiden. 

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De Chinese economie ontwikkelt zich gestaag en biedt kansen voor zowel grote als kleinere, gespecialiseerde Nederlandse ondernemingen. Tijdens de bijeenkomst komen opkomende sectoren in China aan bod, waaronder:

  • SMART Cities / Urban development
  • Water & Environmental protection technology
  • Agro-food
  • LSH & Elderly Care
  • High Tech Systemen & Materialen (HTSM)

De Chinese maak- en service industrie heeft behoefte aan buitenlandse technologie en expertise. De consumptie van Chinezen neemt verder toe. Hierdoor ontstaan er meer mogelijkheden voor exporterende Nederlandse bedrijven. Chinezen zijn bereid en instaat om meer geld uit te geven aan kwaliteitsproducten. 

Nederlands overheidsnetwerk in China

Nederland beschikt over 11 kantoren verspreid over China die uw bedrijf helpen met zakendoen in de kansrijke Chinese markt. Naast de ambassade en consulaten in Beijing, Shanghai, Guangzhou, Chongqing en Hong Kong zijn er 6 Netherlands Business Support Offices (NBSO's) in andere, snel opkomende regio's.

Waarom mag u dit evenement niet missen? U krijgt:
  • actuele informatie over de mogelijkheden en business opportunities in China;
  • 1-op-1 gesprekken met het Nederlands Economisch Netwerk in China, RVO.nl, KvK en Regionale ontwikkelingsmaatschappijen;
  • volop gelegenheid om in contact te komen met ondernemers die net als u geinteresseerd zijn in China;
  • inzicht in hoe de Nederlandse overheid deuren voor u kan openen.
China Business Week Roadshow

6 november: Den Haag
7 november: Zwolle
8 november: Den Bosch
9 november: Maastricht

Aanmelden
U kunt zich nu aanmelden! Meer informatie en het programma vindt u hier

De opzet van het programma is op iedere locatie gelijk en de plenaire presentaties en ronde tafel gesprekken zijn gevarieerd in aanbod:

11.00 - 12.301-op-1 gesprekken
12.30 - 13.30Lunch
13.30 - 14.30Plenaire presentaties
14.45 - 15.45Ronde tafel gesprekken
15.45 - 16.00Korte pauze
16.00 - 18.001-op-1 gesprekken
Borrel

U kunt zich per datum aanmelden en kiezen aan welk ronde tafelgesprek u wilt deelnemen en met wie u 1-op-1 gesprekken wilt hebben.

NB: De indeling voor de 1-op-1 gesprekken wordt zo passend mogelijk gemaakt. Wij proberen bij de indeling alle deelnemers zoveel mogelijk kans te geven op een effectief gesprek dat aansluit bij uw wensen. Wij kunnen hierover geen garantie geven.

Meer weten?