Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

Zakendoen met de Buren

Den Bosch

Heeft u plannen om zaken te doen in België, Duitsland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk? Wilt u 1-op-1 advies van medewerkers van de ambassades, consulaten en NBSO’s ter plaatse? Bent u op zoek naar informatie over wet & regelgeving, financiering en het vinden van zakenpartners? 
Dan is deelname aan de Roadshow Zakendoen met de Buren iets voor u! 

Van 19 - 22 september organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in samenwerking met de Nederlandse ambassades, de Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) en de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen BOM, Oost NV, Nom en Rotterdam Partners een meerdaagse roadshow over zakendoen met buren. 

Om u de juiste weg op te helpen, kunt u tijdens de roadshow in gesprek gaan met vertegenwoordigers van het buitenlandnetwerk om uw businesscase en kansen of uitdagingen te bespreken. Diverse collega-ondernemers delen ervaringen over de do’s en don’ts bij onze ‘buren’. Daarnaast hebben we een informatiemarkt is er uitgebreid gelegenheid om te netwerken.

Woensdag 21 september is de roadshow in Den Bosch. De focus ligt dit bij dit event op Life Science & Health.

U kunt zich tot donderdag 1 september kosteloos aanmelden via het registratieformulier. Schrijf u snel in, want het aantal individuele gespreksmogelijkheden is beperkt. 

Meer weten over de andere roadshows, dan kunt u terecht op de website van de RVO.