Terug naar evenementen

Access to Capital day High Tech & Security

12 april 2017
Den Haag
589d8cf450fe0

Bent u actief op het gebied van High Tech (Systems) of (Cyber) Security? Heeft u kapitaal nodig om uw business plannen te realiseren? Is uw bedrijf klaar voor een versnelling? Of bent u als investeerder juist op zoek naar innovatieve ondernemers om in te investeren? 
Kom naar de Access to Capital day, dé kans voor jonge technologiebedrijven en MKB’ers met groeiplannen om investeerders te ontmoeten!

Access to Capital @ Den Haag

Tijdens deze interactieve middag vol inspiratie, ervaringsverhalen en informatie over het financieringsspeelveld worden innovatieve ondernemers voorgesteld aan investeerders, ‘business angels’ en vertegenwoordigers van startkapitaalfondsen. Ook zijn er pitchsessies van ondernemers met nieuwe toepassingen op het gebied van onder andere nanotechnologie, 3D printen, robotica en cybersecurity.

De investormatch wordt georganiseerd door The Hague Security Delta (HSD), InnovationQuarter (IQ), de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Rabobank Regio Den Haag, Value Creation Capital en Holland Instrumentation.

Meld u aan om te pitchen!

Innovatieve ondernemers met (groei)ambitie krijgen de kans tijdens Access to Capital te pitchen. Heeft u een innovatief technologiebedrijf dat kapitaal zoekt? Geef u dan op als pitcher. Na aanmelding ontvangt u een intakeformulier. Op basis van dit intakeformulier worden een aantal ondernemers (hoeveel?) geselecteert om te pitchen. Zij ontvangen vooraf een pitchtraining verzorgd door EIT Digital & InnovationQuarter. 

U kunt zich hier aanmelden. 

Voorwaarden voor deelname pitch

•Startups en scale-ups met een financieringsvraag van € 200.000,- tot € 5 mln. 

•Innovatieve technologiebedrijven binnen High Tech (Systems) & (Cyber) Security. Actief op één van de volgende toepassingsgebieden: nano- en sensortechnologie, industrial printing, robotica, (smart) manufacturing/mechatronics, energy, semiconductors, IoT, big data en cyber security.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Investeren in innovatie?

Als investeerder kunt u veelbelovende early stage- en groeibedrijven met durfkapitaal ontmoeten. Deze ondernemers zijn op zoek naar kapitaal om hun innovaties naar de markt te brengen. Bent u benieuwd naar de pitches van deze ondernemers op dit event? Meldt u dan aan voor de investormatch waarin u als investeerder de kans krijgt om de pitches van de geselecteerde ondernemers en hun business cases te beoordelen en ze direct te ontmoeten.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor aanmelding, klik hier.

Programma 

14.00 uur   Ontvangst met koffie & thee

14.30 uur   Welkomstwoord door dagvoorzitter Chris van ‘t Hof

14.35 uur   Financieringsspeelveld (EIT Digital)

14.50 uur   Nieuwe initiatieven (organisatoren)

15.05 uur   Keynote speech SecurityMatters

15.25 uur   Pauze

15.40 uur   Investors match: pitch sessies

16.55 uur   Prijsuitreiking dagvoorzitter

17.00 uur   Lancering fonds & investeringen

17.15 uur   Afsluiting met netwerkborrel & financieringsmarkt

Meer weten?

Jvaneck bom nl

Jurgen van Eck

Sr. Investment Manager & Venture Developer
Bekijk alle medewerkers

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures