Terug naar evenementen

Brabant Groeit!

14 juni 2018
Provinciehuis Brabant ’s Hertogenbosch
5b10f2ab6cb40

Op 14 juni organiseren KvK, nlgroeit, de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en Provincie Noord-Brabant het event ‘Brabant Groeit’. We nodigen jou, groeiondernemer, daar natuurlijk graag voor uit. 

Je breidt je netwerk uit, je leert van ervaren topondernemers en groei-experts en je hebt volop de gelegenheid voor het stellen van jouw groeivragen en het aanscherpen van jouw groeidromen. Maar bovenal geeft klankborden met ondernemers die, net als jij, aan het groeien zijn, je al een enorme zet in de goede richting.

  'Brabant Groeit' is gericht op de ontwikkeling van je groeiskills. We willen jou, ambitieuze ondernemer (met een minimale omzet van 1 miljoen euro), challengen! En we willen je vragen om hetzelfde te doen bij je mede-ondernemers. De meesten komen trouwens uit Brabant. Het is een zuidelijk onderonsje, maar iedereen is welkom!
 
Het programma van het event 'Brabant Groeit':

  • Op het hoofdpodium hoor je het groeiverhaal van de Brabantse topondernemer Rob van den Heuvel van Sendcloud. Wat maakte dat zijn bedrijf zo groeide?
  • ‘Rondetafelgesprekken’. Je gaat in gesprek met ervaren ondernemers en experts, die antwoord geven op al je vragen en die zaken met je delen waar je zelf echt niet aan gedacht had. Netwerken, leren en je groei een boost geven!
  • ‘Netwerkborrel’. We sluiten af met een informele borrel. Praat nog even na met elkaar na die inspirerende gesprekken. Of sta open voor nog meer nieuwe ontmoetingen. Heb je een gaaf plan of een prangende groeivraag en wil je nog even sparren met die ene topondernemer of coach? Ga het gesprek over de versnelling van de groei van jouw bedrijf 1-op-1 aan.

Aanmelden voor dit event?

Deelname is gratis en doe je via deze link

 

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures