Terug naar evenementen

Business Week Noord-Amerika

9 december 2019 - 12 december 2019
Nieuwegein, Nijmegen, 's-Hertogenbosch, Rotterdam
5dd2b1a02cf55

Wilt u zakendoen in de Verenigde Staten, Canada en/of Mexico? En heeft u nog informatie nodig om de juiste stappen te zetten? Kom dan van 9 tot en met 12 december naar de Business Week Noord-Amerika en krijg antwoord op uw vragen. Dit is hét internationaliseringsevent van het jaar voor deze regio, dus mis het niet.

De aftrap van het evenement vindt op maandag 9 december plaats in Nieuwegein met o.a. een ervaren panel van Nederlandse bedrijven dat een vestiging heeft opgezet of momenteel dat proces doorloopt. De ambassadeurs van Mexico, Canada en de VS zullen ook aan deze paneldiscussie deelnemen, waardoor u hen rechtstreeks vragen kunt stellen.

Ontmoet ervaringsdeskundigen

De overige dagen staan in het teken van een algemeen programma, netwerkmomenten en thema’s. Ze vinden achtereenvolgens plaats in Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Rotterdam. Tijdens de diverse break-out sessies op specifieke thema’s kunt u per land met diverse specialisten in gesprek gaan over aandachtspunten bij het zakendoen in de 3 landen. Ook kunt u aanpak, tips en ervaringen uitwisselen met andere ondernemers. Daarnaast loopt er op alle dagen een uitgebreid netwerk rond. Daaronder bevinden zich 14 collega's van de handelsafdeling en de landbouwafdeling van de Nederlandse ambassades, consulaten-generaal en de Netherlands Business Support Offices.

Informatiemarkt

Gedurende de Business Week staat er op alle dagen ook een informatiemarkt waar onder andere dienstverleners, vertegenwoordigers van provincies en staten, partners van Trade & Innovate en RVO.nl aanwezig zijn, en waar u rechtstreeks uw vragen kunt stellen. Op dinsdag tot en met donderdag is het ook mogelijk om een-op-eengesprek aan te vragen met de Nederlandse vertegenwoordigers en specialisten uit de 3 landen.

Programma

  • Maandag 9 december, Nieuwegein: Marktbewerking VS, Canada en Mexico.
  • Maandag 9 december, Nieuwegein: Handelsverdragen.
  • Dinsdag 10 december, Nijmegen: Life Sciences & Health.
  • Woensdag 11 december, 's-Hertogenbosch: Agrifood & Foodtech (in samenwerking met AgriFoodTech 2019).
  • Donderdag 12 december, Rotterdam: Cybersecurity.
  • Donderdag 12 december, Rotterdam: Duurzame stedelijke ontwikkeling.

Aanmelden

De Business Week Noord-Amerika is bedoeld voor ondernemers die met een of meerdere landen in Noord-Amerika zaken willen doen. De organisatie streeft ernaar om het programma optimaal te laten aansluiten op deze doelgroep. U kunt aan meerdere dagen deelnemen. Meld u aan voor de plenaire dag (9 december) en/of een van de themadagen.

Kosten

  • Deelname is gratis

Mogelijk gemaakt door Trade & Innovate NL

Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade & Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures