Terug naar evenementen

Business Week USA & Canada

28 november 2018
Science Park Utrecht
5bd970fb94f3f

De Verenigde Staten en Canada zijn al jaren goede handelspartners van Nederland. Bent u nieuwsgierig naar de kansen op het gebied van Life sciences & health (LSH) die deze landen uw bedrijf bieden? Verken de mogelijkheden op woensdag 28 november tijdens de Business Week USA & Canada op het Science Park in Utrecht.

Wilt u de Noord-Amerikaanse markt verkennen of uw zaken daar verder uitbreiden? Dit kunt u heel gericht doen. U hoort meer over specifieke niches en ontdekt de meest recente ontwikkelingen op het gebied van duurzame en moderne productie en welke Noord-Amerikaanse regio’s hierin willen investeren.

Versterk uw kennis via inhoudelijke presentaties, praktische tips van ervaringsdeskundigen en workshops over specifieke kansen en de thema’s: - eHealth - Medische Technologie - Zelfrevalidatie - Regenratieve Geneeskunde

Heeft u behoefte aan persoonlijker contact? Plan dan een een-op-eengesprek in met een economisch medewerker van ons ambassadenetwerk, een RVO.nl-adviseur, een ervaringsdekundige of een regionale business developer.

Natuurlijk is er tijdens deze week ook volop gelegenheid om uw zakelijk netwerk uit te breiden. Hoort u graag de ervaring van andere ondernemers? Ook sparren met bedrijven die al in de VS of Canada actief zijn is mogelijk. Kijk voor het programma op 28 november in Utrecht op de website van RVO en meld u nu gratis aan!

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures