Terug naar evenementen

EEN - Precisiebeurs 2022

16 november 2022 - 17 november 2022
Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
628e3463593b4

Dit is de 21e editie van de PRECISIEBEURS

Van micrometer naar picometer. De vraag naar nog nauwkeuriger en kleiner meten, produceren en construeren stijgt al jaren onverminderd. Producten en technologieën worden bovendien steeds complexer en slimmer. Precisietechnologie is dan ook razendsnel uitgegroeid tot dé stabiele basis van vele apparaten en componenten om ons heen. Niet voor niets vormt precisietechnologie een van de fundamenten voor de Nederlandse kennis- en innovatie-economie.

De Precisiebeurs is de vakbeurs voor de gehele precisietechnologie waardeketen: van mechatronic engineering & systems, metrology, vacuum & clean, micro processing & motion tot en met production for high precision

De samenwerkingen van de Precisiebeurs met Big Science projecten, maar ook met grote internationale OEMs hebben voor een groot aantal opdrachten aan het bedrijfsleven gezorgd en doen dat nog steeds. De grens van precisietechnologie is echter nog lang niet bereikt. Ontmoeten, samenwerken en kennisdelen zijn onmisbaar om mee te gaan in snelle technologische ontwikkelingen. Tijdens de 21e editie ontmoet je dan ook dé top vanuit het bedrijfsleven, opleidingsinstituten, overheidsinstanties, technische universiteiten en incubator programma’s. Gedurende twee dagen ontdek je een breed scala aan oplossingen binnen de volgende thema's:

  • Mechatronic Engineering & Systems
  • Metrology
  • Vacuum & Clean
  • Micro Processing & Motion
  • Production for high precision

Kijk voor meer informatie over deze dag en om je aan te melden op de website.

Meer weten?

Rdegroot bom nl

René de Groot

Liaison Officer Enterprise Europe Network (EEN)
Bekijk alle medewerkers

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures