Terug naar evenementen

High Tech Inspiratiesessie - Concurrentiekracht versterken met Additive Manufacturing

11 mei 2017
Kamer van Koophandel, Eindhoven
58c7d2ae62212

Sjef van Gastel ontwikkelde de Killer Application Identification-methodiek. Deze methodiek wordt ingezet om veelbelovende applicaties voor Additive Manufacturing binnen bedrijven op te sporen. Van Gastel legt uit wat dit inhoudt en illustreert zijn verhaal aan de hand van praktijkvoorbeelden, waaronder een case die Fontysstudenten uitvoerden bij TE Connectivity. Martin Stroetinga was als student betrokken bij dat project. Hij vertelt hoe het studententeam te werk is gegaan en wat de resultaten waren. Mark Maas van TE Connectivity belicht de waarde van de Killer Application-methodiek vanuit het bedrijfsleven.

Sjef van Gastel is directeur van de onderzoeksgroep Innovatieve Productietechnologieën bij Fontys en senior strategic marketing manager bij Kulicke & Soffa. 

Programma 

16:00 – 16:30 uur ontvangst
16:30 – 18:00 uur lezingen / presentaties
18:00 – 19:00 uur netwerkborrel

Locatie en aanmelden

De inspiratiesessies vinden plaats op het Ondernemersplein van de Kamer van Koophandel, John F. Kennedylaan 2, 5612 AB Eindhoven.
Meer informatie en aanmelden: https://fontys.nl/hightechsessie.

Over de inspiratiesessies

De inspiratiesessies worden u aangeboden door Fontys Centre of Expertise High Tech Systems and Materials (HTSM), Kamer van Koophandel en de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM). De sessies zijn een voortvloeisel van het in 2015 gesloten convenant tussen Fontys en een aantal hightechbedrijven uit de regio.

De inspiratiesessies worden mede mogelijk gemaakt door het AOMB.

Bekijk ook het filmpje over de vorige inspiratiesessie (januari 2017), waar open innovatie in het mkb centraal stond.


Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures