Terug naar evenementen

Lancering "Develop to Invest"

5 oktober 2017
Eindhoven
59a92cec4b317

Donderdag 5 oktober 2017 | 13.30-17.30 uur | Strijp-T | Eindhoven

Energiefonds Brabant levert al ruim drie jaar 'smart capital'; met kennis, kapitaal en netwerk helpen wij bij het realiseren van duurzame energieprojecten. Met succes, maar er is meer nodig. Met ‘Develop to Invest’ gaat het Energiefonds een stap verder door kansrijke projecten investeringsrijp te maken. Hierbij richten we ons op:

     - Burgerinitiatieven voor windprojecten en zonneweides;
     - Energiebesparende maatregelen voor vastgoed en industrie.

Op ons lanceringsevent vertelt Gedeputeerde Anne-Marie Spierings waarom ‘Develop to Invest’ zo’n goede aanvulling is op de bestaande activiteiten en laten onze Development Managers aan de hand van concrete voorbeelden zien hoe wij kunnen helpen kansen te realiseren.

Niets staat verduurzaming dan nog in de weg. Of speelt er meer dan puur rationele overwegingen? Veranderingsfilosoof Victorine van Alphen plaatst dit vraagstuk in een breder en wellicht verrassend perspectief, zodat we licht ontregeld maar geïnspireerd met elkaar kunnen napraten. 

De lancering van Develop 2 Invest is een besloten event. Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Hscheutjens bom nl

Hanneke Scheutjens - Mohr

Executive Assistant
Bekijk alle medewerkers

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures