Terug naar evenementen

Match2medica Tour 2016 'Medical Diagnostic Devices'

14 november 2016 - 16 november 2016
Berlijn

De focus van deze ondernemersreis is "Medical Diagnostic Devices". Wij richten ons hierbij niet alleen op bedrijven die deze apparatuur op of naar de markt brengen (OEM of ODM), maar ook op de bedrijven die bij het productontwikkelingsproces ondersteunen zoals engineering en technologie ontwikkeling, design, toeleveranciers van onderdelen en productie.

Ook sporen wij zorg­ en kennisinstellingen aan om mee te gaan en gezamenlijk met innovatieve ondernemers tot nieuwe inzichten te komen. Nederlandse ondernemers en zorginstellingen zijn sterk in de ontwikkeling en het gebruik van slimme apparaten bij diagnose in de gezondheidszorg of het nu om medical imaging gaat of lab­-on-­a-­chip technologie. Dat schept internationale kansen voor onze Life Sciences & Health sector, in de ons omringende grotere landen maar ook in andere markten verder weg. 

Internationale markt

Voor de 3e keer organiseert Ontwikkelingsmaatschappij Oost NV de Match2Medica ondernemersreis i.s.m. het NBSO netwerk in Duitsland, Enterprise Europe Netwerk (en RVO), Taskforce Healthcare, Health Valley, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij en InnovationQuarter. De reis heeft als doel om Nederlandse MKB ondernemers, die zich op de internationale markt richten of oriënteren, te ondersteunen op de Medica (en Compamed), de grootste medische marktplaats van de wereld.

Impressie Dutch HealthIT Team Storms Berlin 2016

Aanbod

De Match2medica is dit jaar een 3 daags bezoek (met 2 overnachtingen) met veel ruimte voor partnering, netwerkevents met verschillende landen en u te laten inspireren op deze overweldigende beurs. Wij brengen samen met u uw zoekvragen in kaart in een intake vooraf en hiervan wordt een profiel gemaakt wat ook in de partnering wordt gebruikt. Verder zullen wij dit jaar een voorbereidingsmeeting organiseren 2 maanden voor de beurs om goed voorbereid aan de start te verschijnen en zullen aandacht besteden aan de opvolging voor bedrijven in diverse markten (m.n. Duitsland).

Meer informatie en inschrijven

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures