Terug naar evenementen

Meetup Innovatieve Brabantse scale-ups

22 januari 2019
Reitseplein 1, Tilburg
5c38acad428ea

Meetup \ Innovatieve Brabantse scale-ups | 22 januari 2019 | 15.00 - 18.00 uur | VNO-NCW Brabant Zeeland | Reitseplein 1, Tilburg

Om als provincie onze koploperspositie te behouden is kennis- en kapitaaloverdracht nodig van ervaren en kapitaalkrachtige ondernemers en financiers, naar nieuwe, jonge innovatieve bedrijven. Welke mogelijkheden zijn er en waar moet je op letten?

Dagvoorzitter Rogier Elshout gaat tijdens deze exclusieve meetup in gesprek met kopstukken uit het Nederlandse en Brabantse bedrijfsleven.

Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, presenteert aan de hand van NL Next level, zijn visie op de toekomst en wat de investeringsagenda voor Nederland moet zijn. Zodat ons land op alle fronten tot de wereldtop blijft horen.

Jeroen van Glabbeek, CEO van CM, in 1999 een innovatieve Brabantse scale-up met inmiddels ruim 250 medewerkers) deelt zijn ervaringen.

Bert Pauli, gedeputeerde van de provincie Brabant, portefeuille Economie en Internationalisering, legt uit hoe de provincie scale-ups kan helpen met de MKB Plusfaciliteit, een provinciaal instrument voor durfkapitaal.

Marc Jansen, manager Brabant Ventures bij de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM), schetst de ontwikkelingen rondom alternatieve financieringsvormen voor Brabantse bedrijven.

Aansluitend volgt een paneldiscussie waar ook Bob Hutten, directeur Hutten en voorzitter van het Brabants Familiebedrijven Genootschap (BFBG) en Jeroen Cremers van ScaleUp Capital aansluiten.

Programma
15.00 – 15.30 uur – Inloop
15.30 – 15.35 uur – Welkom door Ellen Kroese, directeur VNO-NCW Brabant Zeeland
15.35 – 16.20 uur – Presentaties door diverse kopstukken: Hans de Boer, Jeroen van Glabbeek, Bert Pauli en Marc Jansen
16.20 – 17.00 uur – Vragenronde en paneldiscussie
17.00 – 18.00 uur – Borrel

Bent u een innovatieve Brabantse scale-up met een financieringsvraag? Of bent u een ervaren ondernemer of financier en wilt u jonge ondernemers verder helpen? Schrijf u dan ook in voor deze meetup via bijeenkomsten@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Let op: Het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf u dus snel in. We sturen u zo snel mogelijk een bericht of u aan de meetup kunt deelnemen.

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures