Terug naar evenementen

Ondernemersreis IMTS Chicago 2022

11 september 2022 - 15 september 2022
Chicago
62b2fc81709ac

Van zondag 11 september t/m donderdag 15 september organiseren de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), InnovationQuarter (IQ), Koninklijke Metaalunie en het Nederlands Consulaat Generaal (CG) in Chicago een ondernemersreis naar de IMTS (International Manufacturing Technology Show) in Chicago.

Ben jij als Nederlands bedrijf (internationaal) actief in de smart industry/ de maakindustrie en wil je graag de markt van de Verenigde Staten betreden of verkennen? Meld je dan nu aan!

Het programma wordt intensief en zal een goede indruk geven van de Amerikaanse maakindustrie. Uiteraard is er ruime gelegenheid om de beursvloer te bezoeken om “The State of the Industry” te zien en te spreken! Daarnaast biedt het programma inzicht in “Doing Business in Smart Manufacturing” door bedrijfsbezoeken in en rondom Chicago, speciale netwerkevents met Amerikaanse business partners en daarnaast is individuele business match-making mogelijk.

Tijdens de ondernemersreis zullen naast de bovengenoemde organisaties ook de Amerikaanse en Nederlandse partners uit Chicago klaar staan om jullie “business ready” te maken en de doelstellingen van jullie bedrijf voor de VS specifieker uit te werken.

Alle informatie over het programma, kosten, hotel en aanmelden vind je op deze website. Vragen? Neem contact met ons op!

62b2fce5b10c3

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures