Terug naar evenementen

Start-up en innovatieplein Hannover Messe

24 april 2017 - 28 april 2017
Hannover
587ca97835a13

Internationale markten zijn ontzettend interessant voor innovatieve bedrijven die net hun vleugels uitslaan. Om start-ups internationaal en in Duitsland een goede start te geven, organiseren NEVAT- FME, Metaalunie, Brainport Industries, Mikrocentrum en Holland Innovative tijdens de Hannover Messe van 24-28 april 2017 een Innovatieplein voor het presenteren van innovaties en start-ups.

Krachten bundelen

Het Innovatieplein is een kwestie van krachten bundelen. De innovaties en start-ups samen zullen bezoekers trekken die anders aan een kleine stand voorbij lopen. Het is een unieke kans om op een betaalbare manier hoogwaardige internationale contacten te leggen die je onderneming verder kunnen helpen. Ook de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) is vanuit het oogpunt van handelsbevordering aanwezig op deze toonaangevende beurs.

Interesse?

Mocht u innovaties hebben die u wilt laten zien, meldt u zich dan aan via www.dutchindustrialsupply.nl. Voor verdere vragen over het Start-up & Innovatieplein kunt u contact opnemen met Hans Meeske van Holland Innovative via hans.meeske@holland-innovative.nl

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures