Terug naar evenementen

Virtual (R)evolution

7 maart 2017 - 9 maart 2017
Veldhoven
589ad4553ee93

Virtual (R)evolution is een vakbeurs met congres rond virtual en augmented reality technologieën en toepassingen. Content makers, software & hardware bedrijven en andere deskundigen op dit gebied, profileren hun bedrijf voor ongeveer 1000 specifieke bezoekers uit de industrie, gezondheidszorg, architectuur, onderwijs en nog veel meer. Dit evenement is ook dé jaarlijkse bijeenkomst om up to date te blijven over virtual reality (VR) en augmented reality (AR).

Virtual reality en Augmented reality zijn gebieden met veel potentie. Er is een groeiende belangstelling voor meer informatie over deze ontwikkeling van technologieën en toepassingsmogelijkheden. De hardware wordt steeds goedkoper en de computers zijn sneller. Dit maakt de technologie beschikbaar voor meer toepassingen. Voor degenen die al actief zijn in VR en/of AR biedt het evenement de kans hun mogelijkheden te tonen aan potentiële gebruikers. Raak vertrouwd met de volledige omvang van de ontwikkelingen, ga samenwerkingen aan en ontdek wat VR en AR voor u nog meer kan betekenen in de toekomst. Voor degenen die nog niet betrokken zijn, is het een kans om te zien welke mogelijkheden VR en AR bieden die voor u interessant zijn! Ontdekt het zelf op 7, 8 en 9 maart 2017 in Veldhoven!

Voor het volledige programma en aanmelden: www.virtual-revolution.nl.

Gelijktijdig met Virtual (R)evolution vindt RapidPro plaats, de vakbeurs op gebied van 3D printing, Prototyping en Addvitive Manufacturing: www.rapidpro.nl

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures